TheTalentHouse

Voor TheTalentHouse uit Amsterdam hebben we een nieuw logo en huisstijl ontworpen. We zijn nu bezig met de website voor dit bedrijf.

logo TTH compleet-01

logo TTH afkorting-01

TheTalentHouse (TTH) biedt op Persoonlijk en Teamniveau ruimte aan kennismedewerkers, teams en hun leiders om gezonde en effectieve organisaties in te richten.

Een veerkrachtige organisatie, steunt op sterke teams en ieder team bestaat op haar beurt weer uit professionals. Medewerkers zijn vrije geesten en tegelijk ook bronnen van business innovatie, lees toekomstig succes, niet de middelen daaromheen. Gezonde organisaties bewegen continue om succes te boeken tussen markt/maatschappij en hun teams. Binnen dit spanningsveld is persoonlijke ruimte (human innovation) essentieel voor het gezamenlijk creëren van unieke TGW (business innovation).

Op Persoonlijk niveau, Human Innovation genoemd, gaan wij vanuit zelfkennis de zelfbewuste, leergierige en groeiende mens/medewerker ontwaken die van TGW is voor organisaties en die voldoening haalt uit zijn werk. De TalentKey is daar letterlijk de sleutel toe en de TalentMirror ontwikkelt concreet de benodigde zelfkennis.