Nadja Vleugels is bijzonder trots op ‘haar’ Blokker! “Ik werk inmiddels 30 jaar voor Blokker en dit filiaal is toch wel de kers op de taart!”, aldus Nadja. Nadja is 30 jaar geleden begonnen bij Blokker in winkelcentrum ‘t Loon in Heerlen. Nadja: “In Heerlen heb ik het vak geleerd. Na een periode van 2 jaar werd ik assistent filiaal manager. Inmiddels heb ik in zo’n 6 Blokker vestigingen gewerkt, waarvan de laatste 20 jaar als filiaalmanager en hoewel de vestiging in Stein niet de grootste is, is het wel de nieuwste en daar ben ik best een beetje trots op”.

Nadja, 20 jaar geleden getrouwd met Hugo en woonachtig in Landgraaf sport graag in haar vrije tijd. “En ik shop graag tijdens stedentripjes… Natuurlijk bezoek ik dan ook altijd de plaatselijke Blokker, want ik kan dat gewoon niet laten”, zegt Nadja met een lach.

Schermafbeelding 2016-08-26 om 11.17.43

Nadja werkt nu zo’n half jaar in Stein. “Het sluiten van de oude en het openen van de nieuwe vestiging ging gepaard met ‘bloed-zweet-en-tranen’. We hebben met het team hard gewerkt en samen met de mensen van het hoofdkantoor iets moois neergezet. Na de spreekwoordelijke bloed-zweet-en-tranen is er nu zeker ook sprake van een lach”.

De sfeer zit er goed in bij het team. Nadja: “We werken met een leuk, jong en enthousiast team. Stuk voor stuk zijn het kanjers die goede service verlenen. We besteden veel aandacht en tijd aan de klant.” De ambitie van Nadja is om van haar filiaal een goed lopende winkel te maken waar medewerkers de kans krijgen om door te groeien.

Naast het uitgebreide assortiment koken, tafelen, huishoud, interieur en vrije tijd heeft Blokker in Stein ook een DE-assortiment en kun je er DE-punten inleveren. “Je kunt bij DE voor gratis artikelen sparen, dus als je ze nog niet spaart dan is het niet onverstandig om daar alsnog mee te beginnen”, aldus Nadja.

Nadja: “In Limburg zijn er pas twee winkels van Blokker in de nieuwe look & feel. Wij zijn daar één van! Hoe leuk is het om Blokker medewerkers uit de buurt te mogen ontvangen en hen te laten zien hoe de nieuwste Blokker er uitziet! Ik krijg dan ook veel positieve reacties over de winkel maar zeker ook over het prachtige nieuwe winkelcentrum!”