Elles Sleijpen is de jongste ondernemer in winkelcentrum Stein. Haar jeugdige enthousiasme is overduidelijk bij het betreden van haar winkel. Een winkel die de passende naam “Schitterend” draagt met als ondertitel Bijouwelry, een samentrekking uit Bijouterie en Juwelry.

Elles heeft interieur en vormgeving gestudeerd in Maastricht. Na haar studie heeft ze gewerkt bij Mexx en bij Rivièra Maison. Elles, die zelf uit Elsloo komt kent veel mensen in het winkelcentrum. Tijdens het gesprek zwaait ze voortdurend naar passerende klanten, kennissen en zelfs naar haar oma.

IMG_0658

De vader van Elles is de architect van een aantal zaken in het winkelcentrum. Toen hij vernam dat er nog een leuke ruimte vrij was dacht hij al snel aan Elles. “Ik gaf volgens hem veel geld uit aan sieraden. Hij zal wel gedacht hebben, dan kan ze maar beter zelf zo’n zaak gaan beginnen”, aldus Elles met een brede smile op haar gezicht.

Uiteraard heeft Pa ook haar zaak ontworpen. Het is een verrassende ruimte geworden met oog voor details. De rechthoekige ruimte is zo ingedeeld dat er nu een speelse hoek in is verwerkt. De ruimte is stijlvol met enkele industriële accenten.

Elles heeft bewust gekozen voor een brede doelgroep. Ze heeft veel artikelen in 3 prijs categorieën. “Zo is er voor iedereen wel wat”, zegt Elles.