Schoonheidssalon Sense of Beauty van Rachelle Hessels (22) zit sinds een klein halfjaar in Meerssen. Voorheen was de salon in Maastricht gevestigd. “Om nog dichter bij de mensen te zitten, heb ik bewust gekozen voor een salon aan huis in Meerssen”, aldus Rachelle.

“Mijn salon is niet zo groot maar daarom kan ik wel iedereen persoonlijk de juiste aandacht geven”, vervolgt Rachelle die direct bij binnenkomst een rustige en prettige indruk wekt. Rachelle, die sinds 3 jaar een relatie heeft met Luc, geniet duidelijk van haar vak. Sense of Beauty straalt kwaliteit, stijl en rust uit. Prettig is het dat de salon, hoewel aan huis, toch een eigen ingang heeft.

Na de opleiding in België wist Rachelle al snel dat ze zich ging focussen op gezichtsverzorging met als specialiteit de behandeling van Acne. In de meeste gevallen wordt die behandeling via de aanvullende verzekering zelfs vergoed.

IMG_6189

Rachelle is verder trots op de resultaten die ze krijgt via Oxygen behandelingen. “Naarmate we ouder worden, verminderd de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping”, legt Rachelle uit. “Door de Oxygen therapie stimuleren we naast een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine en worden rimpels effectief aangepakt”.

Bij Sense of Beauty komen mensen van alle leeftijden. “Ja hoor, ook mannen zijn van harte welkom”, zegt Rachelle met een grote glimlach. “Ik wil dat iedereen zich bij mij thuis voelt. Ik neem de tijd om een analyse te maken van de huid en bespreek dan de meest geschikte behandeling”. Het gaat Rachelle om het verkrijgen van het beoogde resultaat maar tevens om de gast even helemaal tot rust te laten komen.

Rachelle geeft aan dat, sinds ze in Meerssen zit, haar klantenbestand enorm is gegroeid. “Heerlijk om te zien dat ook de klanten van mijn voormalige salon in Maastricht me ook hier in Meerssen weten te vinden!”.

Sense of Beauty kiest heel bewust voor het Zwitserse merk Declaré. “De producten van Declaré zijn geschikt voor de meest gevoelige huid. Het resultaat is echt zichtbaar en alle producten zijn ook te verkrijgen in mijn shop”, aldus Rachelle.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de wensen te bespreken. Sense of Beauty ligt aan de Pastoor Joannes Moreesstraat 7 in Meerssen en is te bereiken via 06-364 24 399 of info@schoonheidssalonmeerssen.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.schoonheidssalonmeerssen.nl